Avondvierdaagse Sliedrecht Avondvierdaagse Sliedrecht Avondvierdaagse Sliedrecht Avondvierdaagse Sliedrecht Avondvierdaagse Sliedrecht Avondvierdaagse Sliedrecht

300e deelnemer ‘Home Edition’ Sliedrecht

De acht kinderen die onlangs met elkaar vier dagen de avond4daagse in Sliedrecht liepen, glunderen vol trots als Burgemeester Van der Borg de medailles bij hen omhangt. Vier avonden achter elkaar hebben zij met elkaar vier verschillende routes gelopen door Sliedrecht.

Burgemeester Van der Borg; “Prachtig om te doen, deze medaille-uitreiking van een bijzonder evenement in Sliedrecht. Normaal liepen honderden Sliedrechters mee met dit jaarlijkse festijn. Ondanks de corona-maatregelen heeft de organisatie toch een alternatief bedacht, met succes. Deze uitreiking vanavond is natuurlijk een knipoog naar alle lopers die de afgelopen weken gelopen hebben en een stimulans voor toekomstige wandelaars. Als burgemeester reik ik vanavond eigenlijk aan alle lopers een medaille uit!”

Voor Daniël, Mare, Chris en Lizeth was het dit jaar voor het eerst dat ze meeliepen met de Avond4daagse. Voor Jonathan en Gideon de 3e keer en voor Jefta en Manuel de 2e keer. De kinderen vonden het gezellig om mee te lopen maar dat ze een medaille zouden krijgen gaf voor enkele van hen toch wel de doorslag. De moeder, Nicolette Mak, van vier van de kinderen ,,Ook leuk om te vermelden is dat de vier die voor het eerst meeliepen, dit jaar nieuw zijn komen wonen in Sliedrecht. Gelijk dus een mooie gelegenheid om Sliedrecht te ontdekken.”

Landelijk bereikt men binnenkort al de 50.000e deelnemer. Overal in het land wordt enthousiast meegelopen. Tot 28 augustus kun je je nog aanmelden voor deze speciale versie van dit grootse wandelfestijn. Wandelen wanneer en met wie je maar wilt. Aanmelden kan via www.avond4daagsesliedrecht.nl

Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht (SOJS) draagt graag haar steentje bij. Woon je in Sliedrecht, maar mocht je aanmelding vanwege je financiële situatie niet lukken, stuur dan een mail naar; michael@sojs.nl dan zoeken zij naar een oplossing.