Avond4daagse Sliedrecht in 2021 via KWBN

Home Edition maakt van Avond4daagse een verantwoord feestje.
Tussen 29 maart en 30 juni 2021 kan er weer gewandeld worden voor een avond4daagse medaille.  Ook dit jaar organiseert de  Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) en eRoutes deze bijzondere editie. Met een speciale app lopen de deelnemers hun eigen routes op hun eigen moment. Zo wordt drukte en groepsvorming voorkomen. En na afloop wacht de officiële Avond4daagse medaille.

Voorzitter van Avond4daagse Sliedrecht Dick Schreuder, ‘Helaas is het dit jaar, vanwege de maatregelen, wederom niet mogelijk om lokaal een gezamenlijke avond4daagse te organiseren. Wij attenderen de inwoners dan ook graag wederom op de Home-Edition. Vorig jaar waren de reacties erg enthousiast. Zeker 350 mensen uit Sliedrecht hebben meegelopen. Wij promoten de Home-Edition dan ook graag. Het verschil met vorig jaar is dat alles nu via de Koninklijke Wandelbond Nederland loopt.’

Eigen routes
Na inschrijving kunnen deelnemers gebruik maken van de Avond4daagse-module in de app eRoutes. Deze app maakt routes vanaf een zelf te bepalen punt en afstand. Dit zijn zogenaamde ‘ronde routes’, dus het eindpunt is hetzelfde als het startpunt. De app houdt bij waar en hoeveel de deelnemers lopen. En verrast ze onderweg met leuke berichten!

Groot succes
KWBN introduceerde de Avond4daagse – Home Edition vorig jaar voor het eerst. Landelijk namen in 2020 bijna 60.000 deelnemers deel.

Kies je eigen wandelmoment
Om er wel een prestatie van te maken, moeten de vier wandeldagen in twee weken plaatsvinden. Verder staat het moment van wandelen vrij. Dus (anders dan de naam doet vermoeden) mag er dit jaar ook overdag gelopen worden. Bovendien kunnen de lopers zowel doordeweeks als in het weekend de wandelschoenen aantrekken.

Aanmelden
Sliedrechters kunnen zich inschrijven, vanaf 29 maart via www.avond4daagsesliedrecht.nl. Deelname kost € 6,50 (landelijk vastgesteld) per persoon. Er kan gekozen worden uit drie afstanden: 2,5 – 5 – 10 km. De welverdiende Avond4daagse medaille ontvangen deelnemers via de KWBN.