Avondvierdaagse Sliedrecht Avondvierdaagse Sliedrecht Avondvierdaagse Sliedrecht Avondvierdaagse Sliedrecht Avondvierdaagse Sliedrecht Avondvierdaagse Sliedrecht

Inschrijving 2023 Avond4daagse Sliedrecht geopend

De wandelschoenen kunnen weer uit de kast! Van dinsdag 13 juni t/m vrijdag 16 juni  vindt de Avond4daagse Sliedrecht plaats. Er kan gekozen worden uit de afstanden: 3, 5 en 10 km. De Avond4daagse start, net als voorgaande jaren, vanaf het IJsbaanterrein aan de Lijsterweg

Eén groot wandelfeest
Jong én oud kunnen een week lang iedere avond weer de wandelschoenen aantrekken. Wandel samen met klasgenoten, vrienden of familie vier avonden door Sliedrecht. Ook voor de bewoners van Waerthove en de Merwebolder zijn weer speciale routes uitgezet en vertrekken vanaf hun eigen locatie.

De Avond4daagse is één groot wandelfeest voor heel Sliedrecht.  Iedere avond een gezellige vrolijke start en finish, met als hoogtepunt de vrijdagavond. Dit is altijd een thema-avond met een extra feestelijke ontvangst op het IJsbaanterrein.

‘Veiligheid voor alles. Daarvoor zijn iedere avond flink wat verkeersregelaars op de been’, zegt Dik Schreuder, voorzitter van de organisatie. ‘Dit zijn allemaal vrijwilligers. Zo fijn dat dit ook dit jaar weer is gelukt.

Inschrijven
Inschrijven is mogelijk tot en met 31 mei via
www.avondvierdaagse-sliedrecht.nl/inschrijven. Deelname kost 5 euro per persoon. Natuurlijk wacht na afloop de welverdiende Avond4daagse medaille.

www.facebook.com/avondvierdaagsesliedrecht