Speciale ‘Home Edition’ Avond4daagse

Een jaar geen Avond4daagse is ondenkbaar. Daarom organiseren de Avond4daagse Sliedrecht en Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht (SOJS) samen met Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) en eRoutes een speciale versie van dit grootse wandelfestijn.

Met deze Avond4daagse – Home Edition kan iedereen zijn eigen individuele wandeltocht lopen.

Met behulp van de speciaal voor de Avond4daagse aangepaste app, eigen routes op hun eigen moment. En natuurlijk wacht na vier dagen wandelen de enige echte Avond4daagse medaille.

Maak je eigen Avond4daagse route
Iedereen die zich inschrijft kan gebruik maken van het onderdeel Avond4daagse – Home Edition in de app van eRoutes. Deelnemers geven hierin aan hoeveel kilometer ze willen lopen en waar ze willen vertrekken. De app maakt dan vier verschillende routes vanaf dat punt. En – handig! – de routes eindigen ook op het vertrekpunt. Bovendien houdt de app bij waar en wanneer je loopt. Zo krijgen deelnemers ook een overzicht van hun prestaties.

Kies je eigen wandelmoment
Deelnemers kunnen wandelen tussen 9 juni en 31 augustus 2020. Om er wel een prestatie van te maken, moeten ze de vier wandeldagen in twee weken afleggen. Verder staat het moment van wandelen vrij. Wandelen wanneer en met wie je maar wilt.

Aanmelden
Iedereen kan meedoen. Jong en oud. Het is dan ook een erg leuke gezinsactiviteit. Inschrijven kan via www.Avond4daagse.nl. Op deze site vind je de link om aan te melden. Deelname kost
€ 5,–. Er kan gekozen worden uit drie afstanden: 2,5 – 5 – 10 km. Geef bij aanmelding aan dat je loopt via Avond4daagse Sliedrecht. Via hen ontvang je de welverdiende Avond4daagse medaille
Wil je graag meedoen maar mocht je aanmelding vanwege je financiële situatie niet lukken, stuur dan een mail naar; michael@sojs.nl dan zoeken zij naar een oplossing.

Op dinsdag 9 juni zou de traditionele Avond4daagse van start gaan bij het IJsbaanterrein in Sliedrecht. Deze is helaas in verband met de Corona afgelast. De organisatie vindt deze Home Edition georganiseerd door de KWBN een geweldig idee en roept iedereen op om de wandelschoenen aan te trekken en er heerlijk op uit te gaan. Houd ook de site van Avondvierdaagse-sliedrecht.nl in de gaten voor nieuwe data voor volgend jaar.

Inschrijven voor de Home Edition Avond4daagse 2020

Deel je avonturen!
We genieten graag met jullie mee! Deel vooral je avonturen via social media met de hashtag #Avond4daagsehome! en @avond4daagse-sliedrecht.nl