Avondvierdaagse Sliedrecht Avondvierdaagse Sliedrecht Avondvierdaagse Sliedrecht Avondvierdaagse Sliedrecht Avondvierdaagse Sliedrecht Avondvierdaagse Sliedrecht

Inschrijving 2023 Avond4daagse Sliedrecht geopend

De wandelschoenen kunnen weer uit de kast! Van dinsdag 13 juni t/m vrijdag 16 juni  vindt de Avond4daagse Sliedrecht plaats. Er kan gekozen worden uit de afstanden: 3, 5 en 10 km. De Avond4daagse start, net als voorgaande jaren, vanaf het IJsbaanterrein aan de Lijsterweg

Eén groot wandelfeest
Jong én oud kunnen een week lang iedere avond weer de wandelschoenen aantrekken. Wandel samen met klasgenoten, vrienden of familie vier avonden door Sliedrecht. Ook voor de bewoners van Waerthove en de Merwebolder zijn weer speciale routes uitgezet en vertrekken vanaf hun eigen locatie.

De Avond4daagse is één groot wandelfeest voor heel Sliedrecht.  Iedere avond een gezellige vrolijke start en finish, met als hoogtepunt de vrijdagavond. Dit is altijd een thema-avond met een extra feestelijke ontvangst op het IJsbaanterrein.

‘Veiligheid voor alles. Daarvoor zijn iedere avond flink wat verkeersregelaars op de been’, zegt Dik Schreuder, voorzitter van de organisatie. ‘Dit zijn allemaal vrijwilligers. Zo fijn dat dit ook dit jaar weer is gelukt.

Inschrijven
Inschrijven is mogelijk tot en met 31 mei via
www.avondvierdaagse-sliedrecht.nl/inschrijven. Deelname kost 5 euro per persoon. Natuurlijk wacht na afloop de welverdiende Avond4daagse medaille.

www.facebook.com/avondvierdaagsesliedrecht

 

Avond4daagse Sliedrecht kan je hulp goed gebruiken

SLIEDRECHT – Dit jaar gaat het weer gebeuren. De avond4daagse Sliedrecht! Dit altijd sportieve en feestelijke wandelevenement vindt plaats van dinsdag 31 mei tot en met vrijdag 3 juni 2022. De organisatie is op zoek naar extra handjes die tijdens het evenement helpen alles in goede banen te leiden.

‘Met veel plezier zijn wij weer begonnen met de organisatie van de avond4daagse. Wij hebben er weer helemaal zin in en zijn hard bezig met alle voorbereidingen. Belangrijk is nu dat we voldoende vrijwilligers hebben tijdens het evenement. Zodat het zeker weten doorgang kan vinden.’

Wij zoeken heel veel verkeersregelaars, stempelaars of mensen die als ‘bezemwagen’ willen meelopen. Voorgaande jaren liepen er ca 1200 deelnemers mee. aldus Dick Schreuder, voorzitter van Avond4daagse Sliedrecht. ‘Een prachtig aantal die wij heel graag veilig willen laten wandelen.’

Meld je aan als verkeersregelaar
De organisatie van de Avond4daagse zoekt dus vooral verkeersregelaars. Je hoeft niet alle 4 de avonden te kunnen, maar zonder verkeersregelaars geen avond4daagse en dat zou zo jammer zijn. Het is altijd oergezellig en je krijgt er heel veel blije gezichten voor terug.
De minimumleeftijd is 16 jaar. Het kan ook gelden als maatschappelijke stage (school) of dat je met je bedrijf of vereniging een aantal mensen beschikbaar stelt. Het zou ons enorm helpen.’

De avond4daagse Sliedrecht is een jaarlijks terugkerend evenement. Iedere avond wandelen de deelnemers door een ander gedeelte van Sliedrecht. De deelnemers kunnen kiezen uit 3, 5 en 10 kilometer en er zijn speciale routes voor de bewoners van de Merwebolder, Waerthove en Overslydrecht.

Vertrek en aankomst is ook deze editie weer vanaf het ijsbaanterrein naast de korfbalvelden aan de Thorbeckelaan met natuurlijk weer een feestelijke afsluiting op vrijdagavond.

Meer weten of aanmelden?
Mail naar info@avondvierdaagse-sliedrecht.nl

Avond4daagse Sliedrecht in 2021 via KWBN

Home Edition maakt van Avond4daagse een verantwoord feestje.
Tussen 29 maart en 30 juni 2021 kan er weer gewandeld worden voor een avond4daagse medaille.  Ook dit jaar organiseert de  Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) en eRoutes deze bijzondere editie. Met een speciale app lopen de deelnemers hun eigen routes op hun eigen moment. Zo wordt drukte en groepsvorming voorkomen. En na afloop wacht de officiële Avond4daagse medaille.

Voorzitter van Avond4daagse Sliedrecht Dick Schreuder, ‘Helaas is het dit jaar, vanwege de maatregelen, wederom niet mogelijk om lokaal een gezamenlijke avond4daagse te organiseren. Wij attenderen de inwoners dan ook graag wederom op de Home-Edition. Vorig jaar waren de reacties erg enthousiast. Zeker 350 mensen uit Sliedrecht hebben meegelopen. Wij promoten de Home-Edition dan ook graag. Het verschil met vorig jaar is dat alles nu via de Koninklijke Wandelbond Nederland loopt.’

Eigen routes
Na inschrijving kunnen deelnemers gebruik maken van de Avond4daagse-module in de app eRoutes. Deze app maakt routes vanaf een zelf te bepalen punt en afstand. Dit zijn zogenaamde ‘ronde routes’, dus het eindpunt is hetzelfde als het startpunt. De app houdt bij waar en hoeveel de deelnemers lopen. En verrast ze onderweg met leuke berichten!

Groot succes
KWBN introduceerde de Avond4daagse – Home Edition vorig jaar voor het eerst. Landelijk namen in 2020 bijna 60.000 deelnemers deel.

Kies je eigen wandelmoment
Om er wel een prestatie van te maken, moeten de vier wandeldagen in twee weken plaatsvinden. Verder staat het moment van wandelen vrij. Dus (anders dan de naam doet vermoeden) mag er dit jaar ook overdag gelopen worden. Bovendien kunnen de lopers zowel doordeweeks als in het weekend de wandelschoenen aantrekken.

Aanmelden
Sliedrechters kunnen zich inschrijven, vanaf 29 maart via www.avond4daagsesliedrecht.nl. Deelname kost € 6,50 (landelijk vastgesteld) per persoon. Er kan gekozen worden uit drie afstanden: 2,5 – 5 – 10 km. De welverdiende Avond4daagse medaille ontvangen deelnemers via de KWBN.

 

300e deelnemer ‘Home Edition’ Sliedrecht

De acht kinderen die onlangs met elkaar vier dagen de avond4daagse in Sliedrecht liepen, glunderen vol trots als Burgemeester Van der Borg de medailles bij hen omhangt. Vier avonden achter elkaar hebben zij met elkaar vier verschillende routes gelopen door Sliedrecht.

Burgemeester Van der Borg; “Prachtig om te doen, deze medaille-uitreiking van een bijzonder evenement in Sliedrecht. Normaal liepen honderden Sliedrechters mee met dit jaarlijkse festijn. Ondanks de corona-maatregelen heeft de organisatie toch een alternatief bedacht, met succes. Deze uitreiking vanavond is natuurlijk een knipoog naar alle lopers die de afgelopen weken gelopen hebben en een stimulans voor toekomstige wandelaars. Als burgemeester reik ik vanavond eigenlijk aan alle lopers een medaille uit!”

Voor Daniël, Mare, Chris en Lizeth was het dit jaar voor het eerst dat ze meeliepen met de Avond4daagse. Voor Jonathan en Gideon de 3e keer en voor Jefta en Manuel de 2e keer. De kinderen vonden het gezellig om mee te lopen maar dat ze een medaille zouden krijgen gaf voor enkele van hen toch wel de doorslag. De moeder, Nicolette Mak, van vier van de kinderen ,,Ook leuk om te vermelden is dat de vier die voor het eerst meeliepen, dit jaar nieuw zijn komen wonen in Sliedrecht. Gelijk dus een mooie gelegenheid om Sliedrecht te ontdekken.”

Landelijk bereikt men binnenkort al de 50.000e deelnemer. Overal in het land wordt enthousiast meegelopen. Tot 28 augustus kun je je nog aanmelden voor deze speciale versie van dit grootse wandelfestijn. Wandelen wanneer en met wie je maar wilt. Aanmelden kan via www.avond4daagsesliedrecht.nl

Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht (SOJS) draagt graag haar steentje bij. Woon je in Sliedrecht, maar mocht je aanmelding vanwege je financiële situatie niet lukken, stuur dan een mail naar; michael@sojs.nl dan zoeken zij naar een oplossing.

Enthousiaste deelnemers Home Edition

Tirsa, Sarah, Britt en Fenna staan trots op de foto met hun medailles. Ook zij deden mee met
de Home Edition van de Avond4daagse in Sliedrecht. Tirsa en Fenna liepen mee voor het 4e jaar, Britt voor het 6e jaar en Sarah voor het 7e jaar. De Home-Edition is een groot succes.

In Sliedrecht zijn er al meer dan 250 medailles uitgereikt. De organisatie komt de medaille persoonlijk thuis bij de deelnemers afgeven. Leuke tip voor de vakantie; inschrijven kan nog steeds.

Tot 28 augustus kan er nog gewandeld worden en kun je je inschrijven voor de Home Edition via www.Avond4daagseSliedrecht.nl

Speciale ‘Home Edition’ Avond4daagse

Een jaar geen Avond4daagse is ondenkbaar. Daarom organiseren de Avond4daagse Sliedrecht en Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht (SOJS) samen met Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) en eRoutes een speciale versie van dit grootse wandelfestijn.

Met deze Avond4daagse – Home Edition kan iedereen zijn eigen individuele wandeltocht lopen.

Met behulp van de speciaal voor de Avond4daagse aangepaste app, eigen routes op hun eigen moment. En natuurlijk wacht na vier dagen wandelen de enige echte Avond4daagse medaille.

Maak je eigen Avond4daagse route
Iedereen die zich inschrijft kan gebruik maken van het onderdeel Avond4daagse – Home Edition in de app van eRoutes. Deelnemers geven hierin aan hoeveel kilometer ze willen lopen en waar ze willen vertrekken. De app maakt dan vier verschillende routes vanaf dat punt. En – handig! – de routes eindigen ook op het vertrekpunt. Bovendien houdt de app bij waar en wanneer je loopt. Zo krijgen deelnemers ook een overzicht van hun prestaties.

Kies je eigen wandelmoment
Deelnemers kunnen wandelen tussen 9 juni en 31 augustus 2020. Om er wel een prestatie van te maken, moeten ze de vier wandeldagen in twee weken afleggen. Verder staat het moment van wandelen vrij. Wandelen wanneer en met wie je maar wilt.

Aanmelden
Iedereen kan meedoen. Jong en oud. Het is dan ook een erg leuke gezinsactiviteit. Inschrijven kan via www.Avond4daagse.nl. Op deze site vind je de link om aan te melden. Deelname kost
€ 5,–. Er kan gekozen worden uit drie afstanden: 2,5 – 5 – 10 km. Geef bij aanmelding aan dat je loopt via Avond4daagse Sliedrecht. Via hen ontvang je de welverdiende Avond4daagse medaille
Wil je graag meedoen maar mocht je aanmelding vanwege je financiële situatie niet lukken, stuur dan een mail naar; michael@sojs.nl dan zoeken zij naar een oplossing.

Op dinsdag 9 juni zou de traditionele Avond4daagse van start gaan bij het IJsbaanterrein in Sliedrecht. Deze is helaas in verband met de Corona afgelast. De organisatie vindt deze Home Edition georganiseerd door de KWBN een geweldig idee en roept iedereen op om de wandelschoenen aan te trekken en er heerlijk op uit te gaan. Houd ook de site van Avondvierdaagse-sliedrecht.nl in de gaten voor nieuwe data voor volgend jaar.

Inschrijven voor de Home Edition Avond4daagse 2020

Deel je avonturen!
We genieten graag met jullie mee! Deel vooral je avonturen via social media met de hashtag #Avond4daagsehome! en @avond4daagse-sliedrecht.nl

Avondvierdaagse 2020 afgelast

Direct na de persconferentie van maandag 23 maart is er overlegd met het complete team van Avondvierdaagse Sliedrecht en besloten, in verband met het Coronavirus, tot afgelasting van de Avondvierdaagse die dit jaar in juni zou plaatsvinden.

Het voelt voor het enthousiaste team niet goed als ze op basis van de laatste ontwikkelingen en de evenementenstop tot 1 juni, een korte periode erna wel de avondvierdaagse door laten gaan. De gezondheid van iedereen gaat boven alles.

De organisatie kijkt er naar uit om in het voorjaar van 2021 wederom het sportieve en feestelijke wandelevenement te organiseren.