Veelgestelde vragen

Wij krijgen regelmatig vragen en hebben een overzicht gemaakt van de meest gestelde vragen. Wanneer u op een specifieke vraag klikt, verschijnt het antwoord.

Kan ik individueel deelnemen aan de Avondvierdaagse Sliedrecht?
Dat is zeker mogelijk. U kunt op het inschrijfformulier aangeven of u individueel loopt of met een groep. Vanaf 2 personen bent u al een groep.
Welke gegevens moet ik doorgeven bij mijn inschrijving?
Bij de online inschrijving wordt gevraagd naar uw persoonlijke gegevens, voor welke medaille u deelneemt en de afstand die u wilt lopen. Het is belangrijk dat er per vijf  kinderen minimaal één volwassene meeloopt als begeleiding. Van de begeleiding hoeft de contactpersoon geen gegevens door te geven, omdat zij niet wandelen voor een medaille en daarmee dus ook geen inschrijfgeld hoeven te betalen. Wilt u als begeleider wel een medaille dan moet u zich opgeven als deelnemer.
Als ik met 2 personen loop, moet ik dan een groepsnaam invullen?
Dat is een verplicht veld. U kunt hier de naam van de groep vermelden of uw eigen naam.
Waar kan ik het beste mijn fiets stallen?
De organisatie vraagt de deelnemers zoveel mogelijk lopend of met de fiets naar de start van de Avondvierdaagse Sliedrecht te komen. Op het IJsbaanterrein is helaas geen ruimte voor een fietsenstalling. Het is mogelijk uw fiets te stallen bij de kinderboerderij of in de fietsenrekken bij het korfbalterrein.
Waar is de start van de Avondvierdaagse Sliedrecht?
De start en de finish vindt dit jaar plaats op het ijsbaanterrein. Deelnemers kunnen het terrein vanaf het korfbalterrein betreden. Vanaf 18.00 uur zijn de poorten geopend en kunnen de deelnemers zich aanmelden. De start vindt iedere avond plaats om 18.30 uur. Voor deelnemers van de 10 km is het mogelijk om vanaf 18.00 uur te starten.
Mag ik voor mijn kind een wandelwagen of buggy meenemen?
Vanwege de veiligheid is het niet toegestaan om tijdens de avondvierdaagse een buggy of kinderwagen mee te nemen.
Mag ik mijn hond meenemen?
Het is niet toegestaan om huisdieren mee te nemen tijdens de Avondvierdaagse Sliedrecht, tenzij het om begeleiding gaat.