Avondvierdaagse Sliedrecht Avondvierdaagse Sliedrecht Avondvierdaagse Sliedrecht Avondvierdaagse Sliedrecht Avondvierdaagse Sliedrecht Avondvierdaagse Sliedrecht

Inschrijven

Schrijf je hier in voor de Avond4daagse Sliedrecht 2022

Van dinsdag 31 mei t/m vrijdag 3 juni 2022 vond de Avond4daagse in Sliedrecht plaats.
Het was één groot wandelfeest!

Vind hier vanaf 6 juni de foto’s van alle vier de dagen.

Goed om te weten:

Inschrijven 1 persoon
Inschrijven via Individuele inschrijving.
Indien je met 2 personen loopt waarvan 1 persoon de begeleider is, en geen medaille wenst, schrijf je de deelnemer in bij Individuele inschrijving. Indien je  beiden een medaille wenst moet je je inschrijven bij Groepsinschrijving.

Inschrijven vanaf 2 personen
Vanaf 2 personen moet je je aanmelden als groep zodat we zien dat je bij elkaar hoort. Een namenlijst is niet nodig. Je vult alleen het aantal in.
Eén stempelkaart per groep.

Indien er kinderen meelopen dan is er één begeleider verplicht per 5 kinderen.

Let op! : Indien je met een groep meeloopt hoef je jezelf niet nog eens apart in te schrijven maar loopt de inschrijving via de contactpersoon van die groep!

Kosten
Deelnemers aan de Avond4daagse betalen € 5,- inschrijfkosten, dit is inclusief de KWBN Avond4daagse medaille. Begeleiders betalen geen inschrijfkosten en ontvangen geen medaille. Indien de begeleider ook graag een medaille ontvangt, dan moet deze zich inschrijven als deelnemer.

De Avond4daagse Sliedrecht is er voor jong en oud. Voor beginners, de meer gevorderde wandelaars en mensen die minder goed ter been zijn. Iedereen kan en mag deelnemen.