Help jij mee als verkeersregelaar?

SLIEDRECHT – Dit jaar gaat het weer gebeuren. De avond4daagse Sliedrecht! Dit altijd sportieve en feestelijke wandelevenement vindt plaats van dinsdag 4 juni tot en met vrijdag 7 juni 2024. De organisatie is op zoek naar extra handjes die tijdens het evenement helpen alles in goede banen te leiden.

Voorzitter Dik Schreuder: ‘Met veel plezier zijn wij weer begonnen met de organisatie van de avond4daagse. Wij hebben er weer helemaal zin in en zijn hard bezig met alle voorbereidingen. Belangrijk is nu dat we voldoende vrijwilligers hebben tijdens het evenement. Zodat het zeker weten doorgang kan vinden.

Wij zoeken heel veel verkeersregelaars, stempelaars of mensen die als ‘bezemwagen’ willen meelopen. Voorgaande jaren liepen er circa 1200 deelnemers mee!

Meld je aan als verkeersregelaar
De organisatie van de Avond4daagse zoekt dus vooral verkeersregelaars. ‘Je hoeft niet alle 4 de avonden te kunnen, maar zonder verkeersregelaars geen avond4daagse en dat zou zo jammer zijn. Het is altijd oergezellig en je krijgt er heel veel blije gezichten voor terug.
De minimumleeftijd is 16 jaar. Het kan ook gelden als maatschappelijke stage (school) of dat je met je bedrijf of vereniging een aantal mensen beschikbaar stelt. Het zou ons enorm helpen.’

De avond4daagse Sliedrecht is een jaarlijks terugkerend evenement. Iedere avond wandelen de deelnemers door een ander gedeelte van Sliedrecht. De deelnemers kunnen kiezen uit 3, 5 en 10 kilometer en er zijn speciale routes voor de bewoners van de Merwebolder, Waerthove en Overslydrecht.

Vertrek en aankomst is ook deze editie weer vanaf het ijsbaanterrein naast de korfbalvelden aan de Thorbeckelaan met natuurlijk weer een feestelijke afsluiting op vrijdagavond.

Meer weten of aanmelden?
Mail naar info@avondvierdaagse-sliedrecht.nl